Αρχική

Καλώς ορίσατε στον δικτυακό τόπο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δοκιμίου Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δοκιμίου είναι το αποτέλεσμα μιας ομάδας παραγωγών με κοινές ανησυχίες και οράματα, έχοντας ως στόχο την από κοινού βελτίωση της ποιότητας παραγωγής, την βελτίωση και εξέλιξη της διαδικασίας διάθεσης των προϊόντων, προσβλέποντας στην ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή.
Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση των παραγωγών της περιοχής μας προσφέροντας στα προϊόντα τους υπεραξία αλλά και η προσφορά στον καταναλωτή αγνών και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντων.

Στον δικτυακό μας τόπο μπορείτε να αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες για τον συνεταιρισμό, να μάθετε για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες μας και τις εγκαταστάσεις μας.

Επίσης θα βρείτε νέα και ειδήσεις που αφορούν τον παραγωγό και τον καταναλωτή και άλλο πληροφοριακό υλικό.

Ειδήσεις από agrocapital.gr

Αυτοψία κλιμακίου ΥΠΕΝ στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο
Βελτίωση των μέτρων ασφαλείας και τον πλήρη έλεγχο του χώρου,  ώστε να αποτρέπονται περιστατικά διαφυγής και θανάτωσης  φιλοξενούμενων ζώων.
Υπεγράφη η ΚΥΑ για τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας στο δημόσιο
Ο στόχος για τους φορείς του δημοσίου, όσον αφορά στη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, τίθεται στο 10% τουλάχιστον, σε σχέση με τις καταναλώσεις της ίδιας χρονικής περιόδου του 2019, για τον πρώτο χρόνο εφαρμογής των μέτρων. Για τα επόμενα έτη ο στόχος θα επαναπροσδιοριστεί.
Το νέο μικρό ενσωματωμένο τετράγωνο χορτοδετικό MF 1842S
Αυτό το νέο μοντέλο προσφέρει τα εξαιρετικά αποτελέσματα που απαιτούνται από εργολάβους και επαγγελματίες που αναζητούν μέγιστη απόδοση για τη δημιουργία δεμάτων τυπικού μεγέθους.
Σημαντικές αναβαθμίσεις στη σειρά MF 2200 τετράγωνων χορτοδετικών πρεσών υψηλής απόδοσης
Η Σειρά Massey Ferguson MF 2200 έθεσε το πρότυπο για τα μεγάλα τετράγωνα χορτοδετικά.
Σκρέκας: «Συστηματική και έγκαιρη προετοιμασία για τη διασφάλιση της ενεργειακής επάρκειας της χώρας»
Έκτακτη συνεδρίαση της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
ΟΤ Forum 2: Η ΔΕΗ εξελίσσεται σε έναν κόσμο που αλλάζει
«Η ψηφιακή πόλη χρειάζεται και ψηφιακές τηλεπικοινωνιακές υποδομές οι οποίες θα προσφέρουν γρήγορο ίντερνετ, φθηνό και προσβάσιμο σε όλα τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της χώρας»